dilluns, 8 de març del 2010

Cap persona és il·legal!

Ahir el Follonero va dedicar el seu programa Salvados a entrevistar el senyor Anglada (per si no el coneixeu, aquí podeu informar-vos una mica) i parlar sobre el tema de la immigració.

És impressionant la feblesa dels arguments de l'Anglada. Només té un recurs: "no volem els immigrants aquí". Aquest és el seu únic recurs i argument, i d'aquí no es mou, encara que caigui repetidament en la contradicció i la incoherència. No puc entendre com algú pot votar aquest senyor que té unes idees feixistes i racistes com aquestes. Em fa fàstic sentir-lo parlar i pensar que algú pot sentir complicitat amb aquestes idees.

Podeu veure el vídeo aquí, us asseguro que val la pena: http://www.misexta.tv/inicio/11_7/

No podem permetre aquest feixisme a les nostres terres. El racisme en pura regla no es pot permetre al nostre país.

Aquest dissabte dia 13 de Març es presenta la candidatura al Parlament del senyor Anglada, Plataforma per Catalunya (PXC), a l'Hotel Barceló Sants. A l'acte hi seran presents dirigents de l'ultradreta europea.

Per fer front a aquest acte feixista i racista: TOTS a la concentració del dia 13 d'aquest mes a les 17h davant de l'Hotel Barceló Sants. No podem permetre aquest atac a les persones. CAP PERSONA ÉS IL·LEGAL!