dissabte, 31 de maig del 2008

Dos menors, a l'Audiència Nacional per penjar un cartell de suport a la crema de fotos del Rei!!

L'altre dia es va donar al Morell una situació que més enllà de qualsevol opinió subjectiva va esdevenir estranya.

Dos estudiants menors d'edat de l'IES El Morell, es troben a l'espera de la resolució de l'Audiència Nacional, on van haver d'anar denunciats per haver penjat un cartell de convocatòria a la manifestació que es va dur a terme a Tarragona en suport dels encausats per la crema de fotos del Rei.

La curiositat de l'assumpte rau en el fet que els nois que volien penjar el cartell tenien el permís del centre, en concret, de la consergeria per dur a terme aquesta acció, que si no fos pels esdeveniments següents no hagués anat a més. Un cop penjat el cartell, el pare d'un dels alumnes que havien penjat el cartell (estrany no?) va veure'l i fent-li una fotografia prèviament, va denunciar-ho a la Guàrdia Civil.

El problema que ha portat malestar al centre i als àmbits més propers ha estat el fet que el centre denunciat proporcionés els noms dels alumnes que s'havien encarregat de penjar el cartell (repartit a centenars per tota la ciutat). Sembla ser, que a més hauria estat Educació la que hauria pressionat als membres alts del centre perquè donessin el nom dels responsables.

Actualment, els dos joves estan pendents de la resolució de l'Audiència que pot sentenciar si els deixa sense càrrecs o que és necessari la celebració d'un judici.

Ara, no sé si inconscientment o no, el meu cervell està comparant els actes que han dut a terme aquests nois, amb el que van arribar a fer els guàrdies civils l'any 1992 (article 30/05/08).

I em pregunto si realment el delicte de penjar un cartellet a l'entrada d'un col·legi és prou greu com per denunciar-ho...


Esperem que tot quedi en res!! I sinó ja us dic que estaré preparat per protestar-ho i manifestar-m'hi en contra!!


Ací queda!
Siau!