dilluns, 19 de maig del 2008

Xiulets...

L'altre dia, dissabte concretament, el Barça va desplaçar-se a Múrcia per a jugar contra el Real Murcia Futbol Club en l'última jornada de lliga del campionat. Res d'extrany fins aquí, sense tenir en compte connotacions futbolítiques corresponents que no vénen al cas.

Doncs bé, va començar el partit amb total normalitat, bé amb total normalitat no. "Casualment" cada vegada que l'Oleguer tocava una pilota era xiulat per gra part del públic assistent de la Nueva Condomina.

Arran d'aquests xiulets he decidit escriure aquest article. Però no ho faré indignat, que ho estic sinó des del punt de vist més racional que em sigui possible.

Oleguer Presas és un jugador del Barça que va molt més enllà del món del futbol. Des que va arribar al primer equip del Barça mai ha amagat la seva ideologia independentista. Sovint se l'ha vist a diferents actes de caire social, cultural, etc. defensant uns ideals propis que diríem que formen part de la llista negra dels espanyols, mentida dels espanyols no, dels espanyols de dretes perquè no m'agrada generalitzar ni que em generalitzin.
Doncs aquesta actitud crítica davant de la situació dels Països Catalans i dels esdeveniments socials que se'n deriven, li comporta un rebuig total per part de un sector bastant nombrós de la població espanyola, el dissabte representada pel públic de Múrcia.

I el que jo em pregunto ara és: Què volen els espanyols? Realment volen una Espanya unida, sense ruptures, etc etc etc...? I es pensen que això ho aconseguiran, xiulant el primer que pensi diferent d'ells?

No tinc, he tingut, ni tindré cap intenció de fer esforços de restablir una bona relació amb Espanya, la qual no considero el meu país. Però no m'entra al cap, com volen els espanyols que el que ells consideren una part del seu Estat s'avingui a formar-ne part si els van xiulant cada dos per tres.

Potser el que es pensen és que d'aquesta manera podran silenciar els que pensen diferent, sincerament no ho crec.

És per això que crec que a sobre ens estant donant més motius com per no voler ser Espanya. Qui és el que es vol quedar on no el volen?

No ho sé, tot plegat em fa veure les coses més clares.

Ací queda
Siau!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

cullons... si esq no m'extraña q el pitin amb lo malo que es...

el piten per malo! jo tmb u faria, i aixo q es del meu ekip!

aquest home no el vol ni l'europa!

no hi ha cap juvilacio anticipada per aquest pavo?

o que es dediqui a la politica com el laporta... XD
q putser tenen millor futur..

Un Cop d'Ull ha dit...

Deixant a part si l'Oleguer és bon jugador o no...és evident que a Espanya no fan res més que contradir-se...que si Espanya unida...que si los catalanes i així tota l'estona...deixant de banda també si un se sent català o espanyol o el que sigui...això és penós i vergonyós i no ens ho hauriam de deixar fer...

àniims!!!

Anònim ha dit...

Bones!
També van cantar "Bojan muerete, Bojan muerete" possiblement per l'acord d'aquest,amb el seleccionador espanyol de no jugar l'europeu. És a dir, després de les recomanacions dels psicòlegs, Bojan no va a l'europeu pq té 17 anys, fa dos anys que no te vacances i han consideratque que seria una pressió innecessària pel jugador.Val a dir que el seleccionador espanyol va declarar que l'actitut de Bojan és més que lloable en tant a la seva sinceritat en quan a reconèixer la seva situació. Tanmateix, alguns aficionats del Múrcia van considerar que eren excuses per no jugar amb la seva "roja" i per això li desitjaven la mort. Per no incrementar la pressió (ara ja no esportiva sinó política)a Bojan, el Seleccionador de Catalunya no l'ha convocat amb la millor de les intensions, protegir-lo d'esdevenir el punt de mira dels NAZIonalistes espanyols. En fi, que ens tornen a colar un altre gol, només podem disposar d'un partidet a l'any i a sobre sense el nostre crack.
P.D: Sempre hi haurà el típic anònim que fa el llit als nacionalistes espanyols, argumentant que insulten l'Oleguer per ser dolent. A l'Oleguer l'insulten des del primer dia i fa dos anys enrera ningú discutia la seva qualitat esportiva.El motiu, les seves conviccions polítiques.
Llavors a Bojan també l'insulten per ser dolent?Doncs no, i sinó mira els esports de tv3 aquest vespre com canten Bojan muerete! No hi ha pitjor cec que el que no vol veure!!! Aquest anònim fa pudor al típic renegat de Catalunya...Foteu el camp amb en Boadella i la seva xusma! (i apreneu a escriure!)
Visca en Bojan i l'Oleguer!
Què la prudència no ens faci espanyols!!!!