diumenge, 4 de maig del 2008

Llibertat Franki!



Des del dia 28 d'abril d'aquest any, en Franki [Francesc Argemí i Anglada] va ser empresonat per ordre judicial, acusat per, suposadament, intentar arrencar una bandera espanyola i per desafiar a l'autoritat i provocar desordre públic.


Primerament, que no en tenen cap prova que això passés realment (ell ho nega rotundament), i segona que, sincerament no veig cap problema al fet d'intentar arrencar una bandera de l'ajuntament i sobretot, la bandera espanyola, que jo i crec que també en Franki no considera com a seva. Per què hem d'admetre la presència de banderes que no són nostres als ajuntaments? I, potser inconscientment, relaciono aquest fet amb la crema de les fotos de la corona espanyola, dels reis vaja.

El que passa és que els hi fa por, autèntica por, que la gent del nostre país comenci a adonar-se de la situació real que està sotmesa la nostra nació, de l'opressió que pateix des de fa 300 anys!


I clar, d'aquesta manera, enviant a un jove de Terrassa a la presó, condemnat a 2 anys i 7 mesos, pensen que ens tindran calladets i ben monos a casetas sense fotre res... però s'equivoquen senyors, almenys en el meu cas, no em faran callar i espero que a molta gent tampoc!

Poden tornar a posar la vena als ulls dels catalans, però finalment aquesta vens caurà! Aquesta vena que jo m'he tret de fa temps i que he cremat.

Per això, aniré el dia 10 de maig a les 18.00 a la manifestació que s'ha convocat a favor de la llibertat d'en Franki! I espero no ser l'únic en aquesta lluita!


10 de maig a les 18.00h - Manifestació a favor de la llibertat d'en Franki! - Plaça Universitat


Ací queda,

Siau!