dissabte, 7 de juny del 2008

Ja us vaig dir que el senyor Camps en portava una de cap

Ja us vaig informar jo que el senyor Camps (president de la generalitat valenciana, polític del partit popular) tornaria la càrrega. No podia ser que aquell home hagués canviat i acceptés la reciprocitat sense seguir liant-la. Doncs sí, aquest home ara vol fer pagar una multa de 400.000 € a Acció Cultural aquest vegada per oferir emissions de Tv3 pels repetidors de Perenxisa, Alginet i Llosa de Ranes. Aquest repetidors donen cobertura a les comarques de la Ribera Alta i la Costera, això inclouria la censura de les emissions a la mateixa Ciutat de València. Aquest 400.000 € de multa fan que Acció Cultural ja hagi de pagar 700.000 € de multa a la generalitat valenciana per emetre Tv3 als País Valencià.

Avui sol vull que la gent jutgi per si mateixa i que cregui el que cregui convenient, però que tingui present que aquest home no vol la reciprocitat ni que Tv3 es vegi al País Valencià, perquè realment aquest home com digué Fuster:
"Ha de quedar clar que el valencià - el català que parlem al País Valencià - és encara una llengua postergada, o pitjor, perseguida, ens la volen acorralar al reducte folclòric; i no, aqui hem acudit a manifestar-nos per la unitat de la llengua. O ens recobrem en la nostra unitat, o serem destruïts com a poble. O ara, o mai."
Salut i força al canut