dimecres, 11 de juny del 2008

Canvi de règim penitenciari per en Franki!

En Francesc Argemí, Franki, va sortir ahir en llibertat després que se li concedís el tercer grau en règim obert, perquè ens enteguem, que podrà fer vida totalment normal durant el dia però que haurà de dormir a la presó que se li assigni (molt probable que sigui la Model de Barcelona).

Les concentracions, manifestacions, actes i actuacions han servit per a que finalment hàgin concedit a en Franki la possiblitat de tenir una llibertat parcial i vigilada. Finalment, ni des de alts càrrecs han pogut evitar i esquivar l'inevitable: en Franki ha de ser lliure!

Però crec que no s'ha de quedar aquí la lluita, crec que aquesta llibertat no és la que a en Franki li correspon. Li correspon una llibertat absoluta i sense càrrecs, perquè no va cometre cap delicte. I no trobo normal que per no cometre cap delicte, hagi d'estar a la presó, encara que només sigui a la nit.

Tanmateix me n'alegro que hagi aconseguit aquest tercer grau. Però seguirem lluitant. Crec que seria un error que aquí es quedés tot.

Seguiem lluitant!!
Ací queda dit
siau!