dimecres, 11 de juny del 2008

Més promeses que no es compleixen - Balances fiscals


Avui acabava el termini (2 mesos) per presentar les balances fiscals tal com havia promès en el discurs d'investidura el senyor zapatero, i com una de les tantes promeses del ZP no l'ha complert. Sé que ja no m'hauria d'estranya per aquest fet, encara que no ho puc evitar sempre donar-li alguna esperança - aquella excepció que trenca la regla - però malauradament no ha estat al cas.

El president de l'estat opressor a demanat una pròrroga - ojo al dato - de setmanes per ''raons tècniques'' a causa de ''la complexitat de la matèria''. En altres paraules que estan buscant la manera de maquillar els resultats perquè no ens hi tirem a sobre jeje! És així més clar aigua.

Una de les altres raons segons la meva opinió per demanar-nos aquesta pròrroga fins el dia 15 de juliol és la negociació del finançament que el termini màxim és a mitjans del agost. Sé que hi ha un mes per negociar. No penseu que si nosaltres tinguéssim les balances fiscals en mà podríem reclamar més a l'estat, però com no les tenim no podem fer-ho. Aquesta és la clau, si ens les haguessin donat com tocava ara la generalitat podria fer més pressió de la poca que fan (PSC-PSOE són la mateixa merda) a l'estat per reclamar el que es nostre. Però es clar, l'astúcia i la inocència nostra no té limit. És que som uns passerells!

I la guassa d'aquest home arriba fins al punt que ha dit:
'"podria donar una data, el 15 de juliol, però hem esperat anys i anys amb aquest debat, i ara que es pot produir espero que el retard de tres o quatre setmanes no suposi una crítica injusta''.
És a dir, puc admirar que com a mínim aquest home hagi estat capaç de fer un pas endavant del que portem esperant 30 anys, però que ara no ens demani tranquil·litat per intentar amagar la seva ineptitud. Si les coses es fan, fem-les bé i a la data que pertoca! Ja se sap la primera legislatura sempre és la legislatura progressista i d'explandor però com diu la dita espanyola: "las segundas partes nunca son buenas" (les segones parts mai són bones), així que molt em temo que aquesta legislatura acabi sigui aquells mals finals com l'anomenat bienni negre o l'època ominosa.

Salut i força al canut!


1 comentari:

Un Cop d'Ull ha dit...

[ una pròrroga - ojo al dato - de setmanes per ''raons tècniques'' a causa de ''la complexitat de la matèria''. ]

em...perdó?¿?...deuen tenir ponetes...quina barra...això no és serio ni es RES.

en fi...perdó per no haver passat per aqui desde fa tants dies...però el juny i els examens...és criminal.


saaaluuuut!