dijous, 26 de juny del 2008

Somiant amb el pas endavant!

Després d'un cap de setmana frenètic que l'englobaríem amb la oració: "Pujar muntanya, baixar muntanya, pujar muntanya, mal els peus, fum i insomni (l'insomni era per culpa el soroll del riu, quina valentia tenen alguns de dormir amb aquell soroll infernal xD), ara és el moment d'esperar a la crònica i seguir endavant.

No us vull parlar en aquesta ocasió ni de la nostre expedició (potser és exagerar massa del que va ser), sinó que hem de parlar del plat fort del dia passat i que no vaig tenir temps d'exposar les bones vibracions que em van transmetre.

Tot va començar al llegir a noticia del diari Avui que em va alegrar bastant el dia monòton que s'omplien els diaris d'Internet. Dos BONES notícies en 1: la primera i més important queda poc pel naixement de les CUP Barcelona (goodbye ERC) i per les especulacions de veure les CUP a les eleccions al parlament (goodbye ERC). Dic goodbye ERC perquè se'm solucionen d'un únic cop dos problemes que em rondaven pel cap: qui vull votar a les eleccions que ja van venint (les eleccions de l'estat veí, no crec que voti).

Ja fa temps que aquest bloc passem olímpicament del que faci ERC i si ho fem es molt per sobre perquè afirmo Esquerra ja no ens representa (o com a mínim a mi). Les coses no les fan bé, i ara ha nascut una nova forma de fer i pel que sembla és eficaç que són les CUP. La seva idea del municipalisme ens encanta per això ja ens moriem de ganes que es crees les CUP Barcelona, perquè crec i creiem que era necessari i fins i tot, no descarto la meva adhesió al projecte.

Aquest matí quan em dirigia a escriure l'article he tingut la temptació de mirar a veure si el Juli Cuéllar se'n havia fet ressó d'aquella notícia i com no, ho ha fet. El Juli (i llibertat.cat) és una de les raons que em fan creure amb el projecte CUP, crec que no hi ha cap polític d'eixos enclastats a les butaques parlament (i que semblen que no en volguin sortir) que pugui afirmar que participen i fan més per la seva ciutat o per Catalunya. Llegint totes les campanyes, propostes, queixes que han fet les CUP mataró m'han fet veure que aquests són qui vull que em representin. El partit que comença des d'abaix, la veritable esquerra independentista.

No tinc cap dubte que si surtis per casualitat endavant la proposta de presentar-se a les pròximes eleccions on elegim el parlament del nostre país, les CUP aconseguiria aquells 3 escons necessaris per començar a treballar. Crec que són l'exemple a seguir. Qui van pels carrers buscant la implicació popular. Les vegueries! Eixes que no arriben mai.

Així que us animem a presentar-vos a les eleccions al parlament de Catalunya que sou el camí idoni per avançar no només cap a d'independència sinó cap al MILLORA de fer de la societat Catalana. A més a més, sou un referent per aquells que creiem en els Països Catalans, i que creiem que es pot millorar la societat catalana també des dels municipis.

Sort i Anims! Unitat en la vostre decisió però penseu en nosaltres.


Juli Cuéllar for president xD!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

ola!!

wnu k sapigueu ke magrada mol la pagina... sta mol currada ehh!!

I lexpedicio al cim mol xula!!

petons!!