dijous, 6 de març del 2008

La manipulació musical arriba als grans partits


Avui no pensava que hagués d'escriure com a personatge principal d'aquest teatrillo polític al Partit Popular i al Partit Socialista Obrer Espanyol. Tot i així, malauradament no m'hi he pogut callar ja que considero que se m'han vingut 'moltes perles' al cap com diu el senyor Monegal al seu programa de crítica de Televisió a Btv.

Aquest desig d'escriure sobre ells ha nascut quan estava nevegant per la red i he entrat sense voler a la pàgina web del partit popular (i quin roc he rebut al sentir...) i m'ha començat a sonar una cançó que m'ha deixat esgarrifat i sorprès de les mentides que se'n poden arribar a sortir de la boca d'uns simpatitzants del PP (tot i que els seus representants encara ens diuen més). A partir d'aquí he anat directe al youtube a veure algun vídeo relacionat d'això per a saber on podia saber qui l'havia trobat i pataplam un vídeo amb aquella cançó i pataplam!! He topat amb un vídeo on sonava la cançó aquesta (que entrava al meu cap per segona vegada) i tot de fills de papa tots vestidets i ensenyant que tenen diners donant suport al seu candidat popular perquè les empreses de sons pares vagin millor. D'aquí he anat a una notícia que parlava d'aquesta cançó i on venia la lletra i plam!! Goita! El PSOE també té cançó una cançó partidista que he trobat a una notícia del mundo on per descomptat, la posaven a parir.

Aniré una per una per no atabalar a ningú. Aquí teniu podeu llegir la lletra disponible del partit Popular títulada "Revolución popular" (ojo al dato 'revolució'). Encara que estic pensant en que es deuen referir amb el terme 'revolució'. Potser es deuen referir que quan arribin al poder posaran caper vall tot el que van posar el socialistes (que és el que van fer el socialistes amb les del PP: retirada de tropes, canvi de la llei de la educació, eliminem els transvassament de l'Ebre) i tornaran a posar el teníem abans... i això es positiu pel país? Enlloc d'anar cap endavant anem cap enrrere... tornem al passat? Enlloc de fer noves lleis per la millora global, no! home! Anem a desenterra el transvassament de l'Ebre perquè els ciutadans ens tornem a manifestar! (Aquesta és la gran intel·ligència del PP per tenir content a l'electoral popular valencià.

Ara passaré les perles que té aquesta lletra meravellosa:

1r.

"Si tienes nuevas ideas

y piensas que algo debe cambiar

si crees que todo es posible

ven a la revuelta popular."

Buff! ¿¿¿¿Nuevas ideas???? No sé si vosaltres teniu una concepció progressista del PP però jo no sol pel simple fet que el PP es considera un partit de dretesi que la seva definició segons la wikipedia és:

"La derecha política es un concepto que se refiere al segmento del espectro político asociado a posiciones conservadoras, liberales, religiosas o bien simplemente opuestas a la izquierda política."


No sembla gaire això de gaire progrés però si de polítiques conservadores i religioses li escau tot i que la mostra clarament quin peu calça el PP és això de "simplemente opuestas a la izquierda política" (no sé qui ha estat votant tot en contra el que proposava el PSOE i les manifestacions promogudes per ells en contra el govern).

L'última cosa del paràgraf és afegir que eixes idees super noves que mai haviem sentit són com el transvasament o proposar que el català es torni a veure marginat a Catalunya a les aules. Treient-lo de l'estatus natural d'aquesta llengua que sempre s'ha parlat a Catalunya fins que un fill de sa mare ens el va prohibir l'any 1714 i que no sé perquè quan intentem recuperar terreny al que ens pertoca ens tornen a fumer punyalada.

2n.

"Buscamos gente valiente

soñadores que puedan imaginar

soñar con una España nueva

vivir en un mundo de igualdad."


No dubto en la afirmació de que busquen gent valent perquè als has de tenir ben posats per fer-ho (i el detall de tenir un vena als ulls que no et deixa veure la realitat) . Però el més preocupant és l'afirmació de viure en un món d'igualtat!! Jo no trobo que el rei estigui al mateix nivell que jo perquè si cremen una fotografia meva, diré: "Doncs felicitats!" I no els hi faran res però a mi em posaran a la presó si ho faig amb ell. Però no crec que aquesta proposta entri en les seves propostes electorals, sinó un: "Viva el rey, i viva Egpaña".

Aquí arriben les últimes perles seguidetes:

3r i 4t.

"Hoy queremos invitarte a un proyecto de justicia y libertad

la historia está de nuestra parte."


"Somos la apuesta del futuro

nos llaman partido popular."

Visca la part de "un proyecto de justicia y libertad". Jo considero... nosé... potser sóc boig, però qui votar en contra el matrimoni homosexual foren ells i no sé si realment creuen en això que prediquen de la llibertat. No sé si anant amb l'església de bracet promouran la llibertat. Jo no trobo que ells vagin a donar als parlaments de parla catalana la comptencia de fer una consulta de referéndums com pot ser la de l'autodeterminació on els pobles dels Països Catalans podriem decidir qui som i a on volem anar.

També fixeu-vos això de "la historia está de nuestra parte". No m'estranya que estigui de la vostre mà a cop d'arma y oprimint el nostre poble per la unitat contra la voluntat... Ja arribarà el dia que us direm adéu a la frontera entre els Països Catalans i Espanya...

Sento haver-me esplaiat tant en l'article del partit popular, i no he pogut escriure sobre la lletra del partit socialistes que també té algunes parts de miga. Però faré un incís sobre la cançó del partit socialista, i avisar que si algú es tan estúpid de canviar el seu vot per una cançó o perquè donen suport persones com Jesus Vàzquez, el Sabina, el Fran Pere, el Serrat, Pedro Almodóvar o d'altres ; sol li diré:"Que es una persona amb molt poca personalitat i que Déu ens agafi confessats".

Visca la manipulació dels partits a les persones i gràcies per fer-ho tant malament que cada dia em dongui més compte.

Apa nois,