divendres, 7 de març del 2008

Atemptat d'ETA contra una exregidor del PSE!

No vull allargar-me gaire amb aquesta notícia, almenys ho intentaré.
Fa aproximadament dues hores (~1.30h) un suposat membre d'ETA (dic suposat perquè no estat totalment confirmat, però sembla evident) ha matat un exregidor de la població d'Arrasate que pertanyia al Partit Socialista. Ha mort a causa d'un tret al cap i dos al coll segons fonts oficials de la ertzainza.

No volia dir això exclusivament, sinó que volia explicar segons em sembla a mi el motiu de l'atemptat.
Des de fa ja un temps, ANV i EHAK estan il·legalitzats. Per descomptat, Batasuna també ho està. Diumenge se celebren eleccions espanyoles a les quals aquestes dues formacions aspiraven participar-hi. La il·legalització d'aquests dos partits, juntament amb la presència de molts dirigents abertzales a la presó, ha portat a ETA a cometre aquest atemptat.

Conec, personalment i de prop, moltes persones que podriem considerar de l'àmbit abertzale, persones que pots trobar-te pel carrer i que no cal que fugis d'elles, perquè puc assegurar que no porten cap bomba amagada sota de l'abric. El que vull dir amb tot això és que, les il·legalitzacions i tot plegat no només fa que una persona perdi la vida en un atemptat (cosa que estava cantada després de veure com ha anat tot) sinó que provoca una cosa que per mi és primordial.
Tota aquesta gent que pretenia votar l'esquerra abertzale es troba que no té cap partit que la representi. Que els seus vots seran totalment nuls (perquè està clar que papeletes n'hi ha i votar ho fan igualment, tu diras). I és que em fa molta ràbia!

Això és una democràcia o què és? Jo crec que de democràcia poc.

siau!