dimecres, 15 de setembre del 2010

La CUP a l'Ajuntament de Barcelona


La CUP de Barcelona es presentarà a les eleccions municipals de l'any vinent. Aquesta va ser l'excel·lent notícia que van donar els membres de la candidatura de la capital catalana la setmana passada. L'aposta per un model de ciutat alternatiu, lluny de la ciutat-aparador que és ara, optarà a entrar a l'Ajuntament a les eleccions de l'any que ve.

La fita és ben complicada, no ens enganyarem, ja que fan falta un 5% dels vots per entrar al consistori, xifra que suposa un gran nombre de sufragis, i és ara quan cal treballar per a extendre l'aposta de la CUP a totes les barcelonines, i fer-ne partíceps d'elles.

En els propers mesos, la CUP de Barcelona durà a terme l'elaboració del seu programa marc propi per a les eleccions de l'any que ve. Un procés d'elaboració obert a tots els ciutadans que vulguin col·laborar-hi, de manera horitzontal i participativa.

Ja han sortit els primers cants de sirena per part de membres del consistori, en concret, d'ERC. Unes propostes que ja han estat rebutjades per part de la CUP, ja que creuen que ERC és còmplice del model de ciutat actual, al qual la CUP s'hi oposa frontalment.

És molta la feina a fer d'aquí al 22 de maig, dia de les eleccions. Però una cosa és ben clara: jo podré votar convençut.

Amunt la CUP de Barcelona!