dimecres, 1 de setembre del 2010

Cap a la unificació del jovent revolucionari


La diada s'apropa i aquest any, davant del recull de cartells, convocatòries i manifestacions, m'he endut una grata sorpresa, en veure aquest cartell d'aquí dalt.

Per fi, sembla que està cada cop més a prop l'unificació del jovent de l'esquerra independentista. Personalment, sempre he vist una estupidesa la divisió que hi havia en l'àmbit juvenil de l'independentisme revolucionari, quan, en realitat, les actuacions, les reclamacions i els objectius eren, sinó totalment, majoritàriament compartits.

Cal doncs que el procés d'unificació segueixi l'exemple del jovent de Manresa on l'AJM-CAJEI i la local de Maulets van unificar-se sota les sigles de Jovent de l'Esquerra Independentista (JEI). Cal prendre aquesta direcció, i estic segur que els contactes i el treball va en aquesta direcció.

Amb la unificació de les dues organitzacions de l'esquerra independentista amb un referent juvenil clar, únic, amb més capacitat de convocatòria i em més força i presència.

Esperem que la convocatòria de la diada conjunta d'enguany sigui el primer pas per aquesta , almenys per mi, desitjada unificació.