dimarts, 14 d’octubre del 2008

!La fauna del 12-O! !Rojos no! Wild Spain!

Doncs el dia 12 d'Octubre va ser el dia de la hispanitat que sempre em pilla desprevingut, perquè me'n assabento quan miro les notícies.

No diré res... només posaré 3 videos que a mi m'han semblat realment bons per veure la fauna que es respira el 12-O. Realment fa por però rescataré una cita bastant interesant en un dels videos que és que un dels feixistes aquests accepta que els catalans no som espanyols (quin gran pas endavant!).

Vídeo 1:
ENTREVISTADOR: Si todos somos españoles.
NOI: Tu sobretodo,
ENTREVISTADOR: yo no soy español?
NOI: Tienes accento catalán
ENTREVISTADOR: Yo? Si soy de logroño

Vídeo 2:

"¡Viva Intereconomía! ¡Cómo me gustó veros correr como ratas por allí, para que no os pillasen! "¡Rojos no! ¡Rojos no!" Que no grabeís aquí iros a freir monas (+ agresió)

Vídeo 3:

Trillo: "Están civilizados con nuestros propios valores. Si no que se lo pregunten a Telefónica o a Repsol. ¡Eso son valores! ¡Valores cotizables! Aunque solo fuera por eso ya tendrían que estar agradecidos".


En conclusió, això demostra l'estima que ens tenen al país veí. Realment impressionant. Després es interessant veure el nivell cultural i intel·lectual d'aquestes persones que a vegades crec que es troba per sota de la mitja (o molt per sota)... no sé si tots els espanyols seran així, però no en són un gran exemple.

Aquest últim vídeo de l'any passat també es bastant divertit... reportatge del dia de la Hispanitat o la raça vist per el CQC d'Argentina.


Caiga quien caiga Argentina 12-O 2007


PD: Wild Spain. ¡Quina fauna!

1 comentari:

Anònim ha dit...

uoooo bienvenidos a la españa medieval, so welcom to the wild spain, el sadismo de una salvaje humillacion!