dissabte, 11 d’octubre del 2008

"Demà tinc el conyàs de la desfilada... en fi, un pla apassionant"

[extret del diari AVUI]

"El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha oblidat aquest matí tancar un micròfon i els mitjans de comunicació han pogut gravar la conversa que mantenia amb el president del PP andalús i vicesecretari territorial, Javier Arenas, al qual ha assegurat: "Demà tinc el conyàs de la desfilada... en fi, un pla apassionant".

Els micròfons han jugat una mala passada al líder del PP abans de començar les intervencions de la clausura de la XIII reunió interparlamentària que el partit està celebrant a la Corunya, amb prop de 300 diputats i càrrecs autonòmics. En la mesa presidencial, Rajoy estava acompanyat per Arenas, la vicesecretària d'organització, Ana Mato, i el president del PP gallec, Alberto Núñez Feijóo.

Mentre els assistents s'asseien, Rajoy conversava amb Arenas, a qui ha comentat que demà ha d'assistir a la desfilada de les forces armades amb motiu del dia de la Hispanitat, i que també hi aniran els reis, el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i les principals autoritats de l'Estat.

Fa un any, Rajoy va gravar una declaració institucional en què feia una crida a tots els ciutadans a celebrar el 12 d'octubre."


Jutgeu vosaltres mateixos!

1 comentari:

Anònim ha dit...

ja era hora q renovesim!