dijous, 10 d’abril del 2008

Concrentació en commemoració de l'assassinat de Guillem Agulló (11 d'abril)


Demà dia 11 de abril de 2008 hi haurà una concentració pacífica a la plaça de la Vil·la (antiga plaça Rius i Taulet) a les 20:00 de la nit. Aquest actes serà una commemoració dels 15 anys de l'assassinat de Guillem Agulló que era un jove antifeixista i independentista de Burjassot (València) on li arrabataren la vida en un atac feixista per l'ultradreta valenciana a Montanejos. L’Ateneu La Torna, L’Assemblea de Joves de Gràcia i Endavant (OSAN) de Gràcia són els convocants d'aquest acte perquè la figura d'aquell noi de tant sols divuit anys no caigui en l'oblit

Ens agradaria recordar també aquella manifestació convocada poc després de la mort de'n Guillem per denunciar el seu assassinat i mostrar el seu dolor i indignació d'aquell fet que va comptar amb la presencia de centenars de persones sota una sola veu. Desitgem que demà torni a ser un èxit i seguir sentint el nostre menyspreu als feixistes que no ens deixen viure en llibertat.


Des d'aquí animem a tots aquells ha assistir a aquesta concentració o a qualsevol de les nombroses concentració en record de'n Guillem. I des de gràcia volen cridar: "Guillem Agulló, ni Oblit ni perdó."

Demà ens veiem,

Salut i força al canut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

País Valencià

17:30 Manifestació a la plaça de l'Ajuntament de Burjassot

18:30 Acte d'homenatge a Guillem a la mateixa plaça de l'Ajuntament

19:30 Concert de Feliu Ventura a la casa de la cultura de Burjassot.

21:30 Concert amb:
121db
LA GOSSA SORDA ( Presentació del nou disc)
OBRINT PAS