divendres, 13 d’agost del 2010

Gràcia decideix estrena web!

Doncs sí! Gràcia decideix ha remodelat el web per començar les Festes de Gràcia amb bon peu. Com es pot veure hi ha hagut un salt qualitatiu en qüestió estètica que donen una nova cara a la plataforma. Les millores més remarcables del nou web són el nou apartat de notícies locals en portada, el poder seguir el nombre d'adhesions a temps real de la plataforma, la facilitat de poder-te adherir a la plataforma, el major relleu dels diferents canals de comunicació i difusió que disposa Gràcia decideix per acostar la consulta al gracienc (Facebook, Twitter, Flickr, Youtube), l'apartat per aportar noves idees a GD, la disponibilitat del web als diferents idiomes, entre d'altres. Déu fer una setmana i escaig, que GD llançava una aplicació per adherir-se des de la xarxa social Facebook a la plataforma, demostrant aquest desig de proximitat a la realitat social de les noves tecnologies.

Tot i així, esperem que no perdin de vista que la batalla real d'acostar la consulta al gracienc es troba al carrer, al plaça a plaça, al porta a porta; si es perd de vista aquesta via, el fracàs és assegurat. Una mostra de bones pràctiques serà la participació de GD a la Festa Major de Gràcia que tindrà un estand informatiu i marxandatge a Plaça Joanic durant totes les tardes-vespres mentre duri la festa. I no només això, s'encarregaran d'organitzar els actes de la plaça en un dels dies forts de Festes (divendres, 20 d'agost) amb un sopar popular que intentarem assistir-hi.

Lamento malgrat això, aquest ús i abús del taronja en tot, color identificador de la Coordinadora Nacional per les consultes, i que n'estava tan impregnat Barcelona decideix. Crec que aquesta unificació i absorció em fa entreveure una mica de dissolució de Gràcia decideix en BD. Cal recordar que BD va tenir un inici i segueix tenint un amiguisme (sectarisme), partidisme proper a ERC (encara que n'hagin sortit alguns cap a Solidaritat Catalana) i secretisme, que detesto. Encara estan a temps de rectificar i els

Finalment, acabaré felicitant a les 35 entitats gracienques adherides (entre elles algunes de les cabdals del districte), als 292 voluntaris i a les 698 persones adherides a Gràcia decideix que han fet un pas valent endavant i intentaran tenyir amb els colors de la democràcia (que Espanya ens priva) la nostra Vila.

Salut i bones Festes graciencs!