dimarts, 24 de març del 2009

Manifestació!

"Mentre preparen la demanda, els estudiants han tornat a convocar una altra manifestació per a dijous. Tot i que estan disposats a fer passar la manifestació, tant sí com no, per la Rambla, un recorregut que no es permet en la majoria de protestes. Tanmateix, asseguren que volen que sigui absolutament "pacífica" i han demanat als participants que no hi vagin encaputxats i que no duguin banderes, per evitar que els pals que les subjecten es converteixin en estris perillosos."


[font: AVUI]

M'agradaria destacar d'aquest extret una idea molt important i la qual crec que tant mitjans de comunicació com gent de carrer estan manipulant o fent afirmacions errònies. Els convocants de la vaga, desde el SEPC i la CAE, volen que la manifestació sigui absolutament pacífica, i demanen que no es portin banderes ni que la gent vagi encaputxada.

Crec que d'aquí se'n pot extreure clarament que la generalització de: "els estudiants que es manifesten en contra de Bolonya són violents" és totalment falsa i que la fan servir les autoritats per passar la pilota al bàndol dels joves.

Creia convenient fer-ne ressó.

Aquí queda,
Siau