dijous, 26 de març del 2009

Els estudiants asseguren que no baixaran per la Rambla si els ho prohibeixen

"Els estudiants universitaris que avui dijous es manifestaran pel centre de Barcelona no aniran per la Rambla si els ho prohibeix la policia, i optaran per una altra via per evitar enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra.

La portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha dit en roda de premsa que els organitzadors de la manifestació tindran el seu propi servei d'ordre, format per entre 30 i 50 persones, que intentaran identificar i evitar que persones externes al món estudiantil provoquin incidents.

La manifestació ha estat convocada en protesta per l'actuació dels Mossos de la setmana passada, després del desallotjament dels estudiants tancats a la Universitat de Barcelona. Després del desallotjament, els estudiants van organitzar diverses manifestacions de protesta que van ser dissoltes pels Mossos i en què hi va haver diversos detinguts i nombrosos ferits, entre els quals alguns periodistes.

El portaveu del SEPC ha dit que la intenció dels estudiants és que la manifestació sigui "pacífica i modèlica", i que no buscaran la confrontació amb la policia, i "si ens prohibeixen baixar per la Rambla, ens manifestarem per uns altres carrers. Volem una manifestació pacífica davant de les porres dels Mossos", ha afirmat.

Els professors que han estats tancats aquesta nit a la Universitat de Barcelona també se sumaran a la manifestació, i han fet una crida pública a la societat perquè se sumi a la protesta."

[font: AVUI]



Qui és el que diu ara que som nosaltres els violents i els que busquem confrontació amb la policia? Va home va! Prou demagògia!

1 comentari:

Asnoman ha dit...

FREAAAKS!! VIVA ESPAÑA!!! XDXDXD
no, xo viva disney xanel si!! :P
qideuvus mol!!
DIGEU NO A LES DROGES ;) ;)