dimarts, 13 de gener del 2009

Palestina lliure!!


Una massacre s'està duent a terme en terres palestines aquests dies. Una massacre a mans de l'Estat israelià, un estat imperialista i ocupador que no té cap mena d'escrupols a l'hora d'exterminar tot un poble sencer.

Sí, com ja diu el títol d'aquesta entrada, estem totalment a favor de l'alliberació del poble palestí de l'ocupació i l'opressió de l'Estat israelià. Totalment a favor d'aquestes idees i no pas de les formes que Hamas utilitza per dur-les a terme. Ni uns ni altres tenen cap dret a matar gent innocent defensant els seus ideals polítics, religiosos, el que sigui! Res justifica un assassinat! RES!

Però només cal veure xifres (952 palestins morts per 13 israelians) per adonar-se que això que està passant en aquestes terres no és ni una guerra ni una disputa entre dos fronts. Es tracta simplement d'una massacre!

Si us plau que no em vinguin amb l'excusa que enmig de tot aquell mar de persones civils (com tu i com jo) s'hi poden trobar membres de Hamas. Això és el que creuen realment? Que Hamas despareixerà o l'eliminaran destruint abans centenars i centenars de persones pel camí?(sincerament ho dubto) Sincerament ignoro si és la incapacitat de pensar que tenen o que darrere d'aquests atacs hi ha algun interés superior, però les coses no es fan així!

Per aquests motius estem amb la gent de Palestina, estem amb ells i en contra d'Israel! I diem prou a aquesta massacre que s'està produint! PROU!

1 comentari:

Annihilator ha dit...

És increïble el que està fent Israel amb els Palestins, sempre sota l'excusa de té el dret legítim per a fer-ho. Justificat a la bíblia.

Penso que el temps posa les coses al seu lloc. I si Israel no aprèn a resoldre el conflicte pacíficament (fent complir els mandats de l'ONU), arribarà el dia en que la situació es girara i ells mateixos rebran la seva medecina, i la resta del món mirarà cap a una altra banda.