diumenge, 14 de novembre del 2010

Hipocresia a l'espanyola

Nou capítol de l'hipocresia espanyola en el seu màxim exponent.

Aquest migdia, els carrers de Madrid s'han omplert per protestar contra els atacs als campaments saharauis d'al-Aaiun per part del govern marroquí i per reclamar la llibertat del Sàhara i la retirada del Marroc d'aquell territori.

De nou, i amb aquesta ja van unes quantes vegades, un conflicte extern treu al carrer a tota l'esquerra progre espanyola que li agrada posar per la fotografia i per deixar clar que són els més implicats en la defensa dels drets dels pobles. Però quins pobles, senyors i senyores?

Estem amb el dret a l'autodeterminació de tots els pobles o estem hi en contra. No es pot apel·lar a aquest dret en uns casos i negar-ho en altres. Si és un dret, l'és per a tothom per igual. Les mitges tintes només demostren una cosa: una gran hipocresia.

Si fins i tot, hi han assistit membres del PP, UPyD! Si us plau, que no em facin riure. Que es treguin tots aquesta mascareta de demòcrata celestial i de progre, i que mostrin la seva veritable faceta. Aquella que quan es parla de Catalunya abaixen la mirada i callen. O aquella que quan es parla de Catalunya és per negar-li tots els drets que ara reclamen per al Sàhara.

M'agradaria veure a tots aquests amb senyeres i estelades a la mà, cridant "Catalunya lliure" o "Prou ocupació espanyola".

Estan a favor del Sàhara per pura imatge de cara la galeria. No volen que el Sàhara sigui independent, volen sortir a la foto del diari de l'endemà per a remarcar la seva imatge progre i multicultural. Res més. De cara, són solidaris amb el Sàhara, i d'esquena, són còmplices de l'ocupació i l'opressió espanyola de la nostra terra.

Pura hipocresia. Hipocresia a l'espanyola.