dilluns, 18 de maig del 2009

Iniciativa Internacionalista il·legalitzada!


Fins aquí ha arribat! Els espanyols han decidit que ja n'han tingut prou de sentir el que no els interessa. Han decidit que ja no poden anar més enllà, han de callar.

De nou un partit polític proper a l'independentisme ha estat anul·lat. I aquest cop, suposa un nou pas en la política de repressió i d'imposició del govern espanyol, un govern que li és molt fàcil parlar de democràcia, però que alhora, emparat per la legalitat que li proporciona el poder, es dedica a reprimir les idees dissidents i les paraules dissonants.

El que ells anomenen "entorn d'ETA" ha tornat a ser el seu principal (únic) argument per a il·legalitzar aquesta candidatura. Han tornat a utilitzar la tècnica (l'anomenen llei de partits) d'agrandar o empetitir aquest sector denominat "entorn d'ETA" per satisfer els seus interessos, ja siguin electorals, patriòtics o polítics simplement (com ja va passar a les últimes eleccions al Parlament Basc).


Ara resulta, que l'esquerra independentista dels Països Catalans, que davant la negativa de la CUP de presentar-se a les europees s'havia posicionat favorablement davant d'aquesta candidatura, forma part de l'entorn d'ETA. I així mateix la quantitat de sectors ja fossin polítics o socials...

Personalment crec que aquesta il·legalització traspassa una nova línia de repressió. Primer va ser la línia ETA-Batasuna, més tard es va esborrar la línia Batasuna-esquerra abertzale i ara el nou pas implica el pas a reprimir directament l'independentisme, sigui d'on sigui.
Ara podem afirmar (com farien des del govern): ETA=Batasuna=Esquerra Abertzale=Independentisme!!

De retruc, de forma totalment premeditada clar, es carreguen també una part del moviment social anticapitalista que també hi havia dins d'aquesta candidatura. Cosa que tampoc interessa des de dalt es veu.

Aquestes eleccions doncs, no votaré. NO penso donar el meu vot a cap partit polític que no defensi els drets del meu país i que no treballi per una nova societat construida des de la base, des dels treballadors i els joves. No penso participar en aquest circ que tenen muntat.

Amb mi que NO hi comptin!! Que vagin a enganyar a sa iaia!!

Siau!

PD: Aquest dijous dia 21, a la Casa Palestina de Gràcia, tindrà lloc un sopar solidari i un concert d'en Cesk Freixas per mostrar el rebuig a la repressió i a les il·legalitzacions!




1 comentari:

Unknown ha dit...

http://www.avui.cat/cat/notices
/2009/05/el_nobel_perez_esquivel_titlla_d_accio_antidemocratica_l_anul_lacio_de_la_llista_de_sastre_59592.php